16.2.16

Publicar amb WordPress en pocs clicks

En aquest article veurem com publicar articles a un blog o pàgina web creat amb WordPress.



Des del panell de control de WordPress, podem començar a publicar una entrada nova tant des de l'opció de menú, com des de la icona amb forma de llapis.


Fixem-nos que actualment WordPress, ofereix un nou disseny del panell de control (imatge de l'esquerra), vers el disseny de sempre (imatge de la dreta). Ambdues opcions tenen opcions semblants, podem triar la que més ens agradi. Donats que les noves versions tendeixen a quedar-se, en aquest article utilitzarem aquest nou disseny





Anem a afegir una nova entrada. Ens apareix una pantalla amb un editor de text molt senzill i semblant a d'altres que haurem vist.



Podrem introduir el títol i el cos de l'article. Afegir imatges, enllaços a altres espais web (recordem de marcar sempre l'opció "Obre l'enllaç en una finestra o pestanya nova" per tal de que el visitant no perdi la nostra pàgina), i donar el format que volem al text.
Les opciones del menú de l'esquerra en permetrà afegir categories i etiquetes, que identificaran l'article i permetran classificar-lo, així com el format d'entrada (permetran organitzar els articles pel tipus d'informació que contenen). Definir una imatge destacada de l'entrada, triar les opcions de compartició en xarxes socials, seleccionar les opcions de comentaris i pingbacks (que el sistema ens avisi si algú cita el nostre article a alguna web), 

Ens permet afegir un extracte per als motors de cerca, part important perquè permetrà als cercadors indexar l'article amb la seva pròpia descripció i mostrar-ho als resultats de les cerques. Així com una versió amigable de la URL de l'article, i una localització geogràfica.


Podrem veure com quedarà el nostre article en tot moment amb l'opció Previsualitza. I un cop enllestit podem publicar-lo directament o bé programar la seva publicació pel dia i l'hora que volem.

No t'ho pensis gaire i comença a publicar al teu blog. És la millor manera d'aprendre i coneixer totes les fantàstiques opcions que ofereix WordPress.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada